top of page
Smještaj za nepokretne osobe u domu za starije i nemoćne osobe medisal, zagreb, dubrava

SMJEŠTAJ ZA NEPOKRETNE OSOBE

Skrb za nepokretne osobe je organizirana kroz 24 sata od strane zdravstvenih profesionalaca u potpuno prilagođenom prostoru uključujući potrebnu aparaturu i pomagala.

Smještaj je osiguran u jedinicama pojačane njege, u potpuno opremljenom i funkcionalnom prostoru, uz stalni nadzor i skrb zdravstvenih profesionalaca.

Pri dolasku u Dom, vrši se uvid u priloženu dokumentaciju te se uzimaju svi dodatni podaci prema obrascima zdravstvenog funkcioniranja kako bi se pripremio individualni plan skrbi.

Korisnik se higijenski zbrinjava, monitorira te smještava u sobu. Nakon provedenih postupaka procjene stanja lokomotornog sustava, izrađuje se i individualni plan fizioterapije.

Kroz 24 satnu skrb uključena je briga o:
edukaciji korisnika i obitelji, 
osobnoj higijeni, 
oblačenju i uređivanju, 
uzimanju obroka, 
eliminaciji stolice i urina, 
sprječavanju visokorizičnih zdravstvenih problema, 
uzimanju lijekova, 
davanju infuzijskih otopina, 
izmjeni i njezi urinarnog katetera, 
izmjeni i njezi nazogastrične sonde, 
njezi stome, 
njezi rana, 
njezi traheotomije, 
primjeni terapije kisikom, 
aspiraciji dišnih puteva te mnogim drugim postupcima. 

Standardizirane postupke zdravstvene njege provode isključivo medicinske sestre sa Licencom za samostalan rad. Uz liječnike, za korisnike skrbe i fizioterapeuti, te ostalo zdravstveno i pomoćno osoblje.

Opremljenost Doma Medisal je na razini propisanoj Zakonu o ustanovama socijalne skrbi, a osim osnovne opreme i uređaja obuhvaća sva potrebna pomagala za pristup i korištenje osobama sa invaliditetom.

Smještaj je dostupan odmah u novouređenom, modernom prostoru.


Zašto odabrati nas?

 

INDIVIDUALNI PRISTUP prema željama i potrebama naših korisnika. Svaki naš korisnik je u centru pažnje gdje se potrebe zadovoljavaju prema holističkom načelu.
PROFESIONALNOST. Standardizirani postupnici rada, trajno educirano osoblje, sustav kontrole i nagrađivanja osoblja, te osjetljivost za detalje čine našu uslugu jedinstvenom.
ISKUSTVO. Dvadesetogodišnje radno iskustvo u sustavu zdravstvene i socijalne skrbi garantira kvalitetu organizacije i usluge prema krajnjem korisniku.

REHABILITACIJA. Održavanje postojećeg stupnja pokretljivosti, oporavak nakon bolničkog liječenja ili povratak izgubljene mobilnosti.


Kliknite ovdje i pogledajte eksterijer i interijer Doma Medisal.

 

Pročitajte još i naše korisne savjete ili često postavljana pitanja.

Kontaktirajte nas s povjerenjem.
 :: 01/5811-880 :: info@dom-medisal.hr ::

bottom of page