top of page
Hitni smještaj Dom Medisal

Trebate hitni smještaj u Domu za starije osobe u Zagrebu ?
Pružamo HITNI (u roku od 30 minuta) smještaj u Dom za starije osobe u Gradu Zagrebu - Dubrava - zona tramvaja (tramvajske linije 4, 7 i 11).

Smještaj je namijenjen pokretnim, teško pokretnim i nepokretnim osobama (osobama sa moždanim udarom, neposredno nakon hospitalizacije te traumatološkim i onkološkim bolesnicima).
24 satna skrb je organizirana u jedinicama pojačane njege uz nadzor i monitoriranje od tima zdravstvenih djelatnika te svakodnevne rehabilitacije.
Smještaj je dostupan odmah u novouređenom, modernom prostoru.

Opremljenost Doma Medisal je na razini propisanoj Zakonu o ustanovama socijalne skrbi, a osim osnovne opreme i uređaja obuhvaća sva potrebna pomagala za pristup i korištenje osobama sa invaliditetom.


Zašto odabrati nas?

INDIVIDUALNI PRISTUP prema željama i potrebama naših korisnika. Svaki naš korisnik je u centru pažnje gdje se potrebe zadovoljavaju prema holističkom načelu.
PROFESIONALNOST. Standardizirani postupnici rada, trajno educirano osoblje, sustav kontrole i nagrađivanja osoblja, te osjetljivost za detalje čine našu uslugu jedinstvenom.
ISKUSTVO. Dvadesetogodišnje radno iskustvo u sustavu zdravstvene i socijalne skrbi garantira kvalitetu organizacije i usluge prema krajnjem korisniku.

REHABILITACIJA. Održavanje postojećeg stupnja pokretljivosti, oporavak nakon bolničkog liječenja ili povratak izgubljene mobilnosti.

Pogledajte galeriju slika Doma Medisal ili pročitajte naše korisne savjetečesto postavljana pitanja.


          :: 01/5811-880 :: info@dom-medisal.hr ::

Kontaktirajte nas

01/5811-880

  • Pratite nas na Facebooku

Pratite nas na Facebooku

bottom of page